MUSIC FEST 2019 IS COMING!
SATURDAY 7TH SEPTEMBER
1PM - 11PM

Image description


PROGRAMME


13.00 - 13.15 Drumming class (15 minutes) Drum
13.20 - 13.50 School (30 minutes) Song
14.00 - 14.15 Glee Club (15 minutes) Song & movement 
14.20 - 14.50 Forty Thieves (30 minutes) Folk
15.00 - 15.30 Charlie & Cellos (30 minutes) Classic/Modern
15.40 - 16.20 Morag’s Rhythm Hotshots (40 minutes) Latin/African Jazz
16.30 - 17.15 Tom Hall / Julian Clarke (45 minutes) Campfire folk/pop
18.00 - 18.45 Scampy (45 minutes) Acoustic harmony group
18.55 - 19.35 Greg Nash (40 minutes) Indie
19.45 - 20.45 The Hills (60 minutes) Alternative pop/rock
21.00 - 22.00 The Doolallies (60 minutes) Pop covers
22.15 - 23.00 The White Harts featuring Strings & Village Choir (45 mins) Pop/rock